Menu:

Bibliografie

Links:

Spin

Drie jaar geleden ontving Saga Bauer een ansichtkaart met een dreigende boodschap over een pistool met negen witte kogels. Een daarvan was bedoeld voor Joona Linna, en Saga zou de enige zijn die hem kon redden. Inmiddels is er zoveel tijd verstreken dat de dreiging verbleekte tot een vreemde actie. Tot nu.
Aan een boom in Kapellskär wordt een zak gevonden met een bijna volledig vergaan lichaam, in de buurt ligt een melkwit patroon. Met complexe raadsels geeft de dader de politie de mogelijkheid om het moorden te stoppen.
Joona Linna en Saga Bauer strijden zij aan zij om de puzzel op te lossen en levens te redden, maar de jacht wordt steeds gevaarlijker. Misschien is het wel onmogelijk om de moordenaar te stoppen, misschien zijn ze al gevangen in zijn web.

Boekgegevens
Titel: Spin (2022)
Auteur: Lars Kepler
Originele titel: Spindeln (2022)
Vertaling: Edith Sybesma
Uitgeverij: Cargo
EAN: 9789403107516
Omvang: 512 p.

Gelezen: 04-2023

BOB-score: 3/5

[..] Weer is het een thriller waar je doorheen wilt razen. Opnieuw de korte hoofdstukken en de goed opgebouwde spanning, zodat je je niet al te erg stoort aan de soms onnavolgbare en onwaarschijnlijke plotwendingen. Maar dat is tegelijkertijd de kracht van de thrillers van Lars Kepler. Het gebeurt, en je gaat er als lezer in mee. Tot het einde. Puur leesgenot. [..]
Maarten Moll in Parool 12/11/2022